ALGEMENE VOORWAARDEN​

Alvorens je een online afspraak kan maken, wordt er gevraagd of je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Je kan deze hier lezen:

​​

  • 1 afspraak = 1 patiënt: Als je met meerdere personen komt, dan vragen wij om 1 afspraak per persoon te maken. Als dit online niet lukt, dan kan je ons opbellen.

  • 1 afspraak = 1 klacht: Als je verschillende klachten hebt, zal de dokter inschatten wat er de dag zelf kan besproken worden. Per patiënt is er voldoende tijd voorzien om 1 klacht of een combinatie van klachten te behandelen. De arts zal steeds kijken welke vraag medisch prioritair is en deze behandelen. Voor de overige klachten zullen wij een vervolgafspraak inplannen.

  • Administratieve vragen: Voor het invullen van formulieren en attesten is informatie en tijd nodig. Daarom zullen wij je steeds vragen om hiervoor op raadpleging te komen.

  • Attesten: Het is nutteloos aan een arts een attest te vragen dat niet strookt met de waarheid. Het zal je steeds geweigerd worden. Het is bij wet strafbaar om een vals attest te vragen, te verstrekken en te gebruiken.

  • 'No Show' regeling: Bedankt om jouw afspraak vrij te maken voor een andere patiënt! Als je je afspraak ten minste 1 uur van tevoren annuleert, dan kunnen wij een andere patiënt helpen. Als je niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt om bij de volgende consultatie € 15 extra aan te rekenen.