ALGEMENE VOORWAARDEN

Alvorens je een online afspraak kan maken, wordt er gevraagd of je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Je kan deze hier lezen:

  • Patiënten die symptomen ervaren die verwant zijn aan het COVID-19 virus, kiezen een groen afsprakentype in de online agenda, of nemen telefonisch contact op met de praktijk om een afspraak te maken. Ook als hun recente COVID test negatief was, of wanneer zij gevaccineerd zijn. Dit geldt ook voor (kleine) kinderen. Zij worden op een afzonderlijke raadpleging geholpen.

  • 1 afspraak = 1 patiënt: Als je met meerdere personen komt, dan vragen wij om 1 afspraak per persoon te maken. Als dit online niet lukt, dan kan je ons opbellen.

  • 1 afspraak = 1 klacht: Als je verschillende klachten hebt, zal de dokter inschatten wat er de dag zelf kan besproken worden. Per patiënt is er voldoende tijd voorzien om 1 klacht of een combinatie van klachten te behandelen. De arts zal steeds kijken welk probleem medisch prioritair is en dit behandelen. Voor de overige klachten zullen wij een vervolgafspraak inplannen.

  • 'No Show' regeling: Bedankt om jouw afspraak vrij te maken voor een andere patiënt! Als je je afspraak ten minste 1 uur van tevoren annuleert, dan kunnen wij een andere patiënt helpen. Als je niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt om bij de volgende consultatie € 15 extra aan te rekenen.