ALGEMENE VOORWAARDEN

Alvorens je een online afspraak kan maken, wordt er gevraagd of je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Je kan deze hier lezen:

  • Patiënten die symptomen ervaren die verwant zijn aan het COVID-19 virus, mogen hun afspraak niet online maken. Ook als hun recente COVID test negatief was. Zij maken hun afspraak telefonisch en worden op een afzonderlijke raadpleging geholpen.

  • 1 afspraak = 1 patiënt: Als je met meerdere personen komt, dan vragen wij om 1 afspraak per persoon te maken. Als dit online niet lukt, dan kan je ons opbellen.

  • 1 afspraak = 1 klacht: Als je verschillende klachten hebt, zal de dokter inschatten wat er de dag zelf kan besproken worden. Per patiënt is er voldoende tijd voorzien om 1 klacht of een combinatie van klachten te behandelen. De arts zal steeds kijken welk probleem medisch prioritair is en dit behandelen. Voor de overige klachten zullen wij een vervolgafspraak inplannen.

  • 'No Show' regeling: Bedankt om jouw afspraak vrij te maken voor een andere patiënt! Als je je afspraak ten minste 1 uur van tevoren annuleert, dan kunnen wij een andere patiënt helpen. Als je niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt om bij de volgende consultatie € 15 extra aan te rekenen.