AFSPRAAK

 

Wij werken enkel op afspraak.

Een afspraak maak je bij voorkeur online. Als je nog niet ingeschreven bent in de praktijk, dan kan je je eerste afspraak telefonisch maken op het nummer 03 239 43 76. 

Aarzel niet om ons telefonisch te contacteren als er online geen beschikbaarheid meer is en je toch dringend hulp nodig hebt.

Om de consultatie vlot te laten verlopen en om te vermijden dat de patiënten na nu moeten wachten, vragen wij om rekening te houden met het volgende:

  • 1 afspraak = 1 patiënt: Als je met meedere personen komt, dan vragen wij om 1 afspraak per persoon te maken. Als dit online niet lukt, dan kan je ons opbellen.

  • 1 afspraak = 1 klacht: Als je verschillende klachten hebt, zal de dokter inschatten wat er de dag zelf kan besproken worden. Per patiënt is er voldoende tijd voorzien om 1 klacht of een combinatie van klachten te behandelen. De arts zal steeds kijken welk probleem medisch prioritair is en dit behandelen. Voor de overige klachten zullen wij een vervolgafspraak inplannen.

  • Niet vergeten: Je (ziekte) attest! Heb je een attest vertrouwelijk van de mutualiteit, een speciaal document van je werkgever om je ziekte aan te geven, of een document voor je verzekering? Neem dit dan zeker mee tijdens de consultatie. Voor attesten die na de consultatie ingevuld moeten worden, zal er € 1 aangerekend worden.

  • 'No Show' regeling: Bedankt om jouw afspraak vrij te maken voor een andere patiënt! Als je je afspraak ten minste 1 uur van tevoren annuleert, dan kunnen wij een andere patiënt helpen. Als je niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt om bij de volgende consultatie € 15 extra aan te rekenen.

HUISBEZOEK

 

Een onderzoek verloopt vlotter in de praktijk dan op verplaatsing. Daarom vragen we steeds om in de praktijk op raadpleging te komen. Als het omwille van uitzonderlijke omstandigheden niet mogelijk is om je te verplaatsen, dan zullen wij op huisbezoek komen.

 

Vraag je huisbezoek bij voorkeur aan vóór 10 uur, zodat we dit kunnen inplannen.

Het is enkel mogelijk een huisbezoek aan te vragen als je binnen de gemarkeerde zone woont:

huisbezoekenzone