logo-1.png

DIËTISTENPRAKTIJK
FIBER 'N FIT

Sinds enige tijd houdt fiber 'n fit praktijk in ons gebouw.
Kwinten Delvaux is de man achter deze diëtistenpraktijk.

Je kan bij hem terecht met allerlei vragen over vermageren of bijkomen, allergieën en intoleranties, sportvoeding, personal coaching, voedingsadvies i.h.k.v. diabetes of chronische nierinsufficiëntie, etc.

Een afspraak bij Kwinten maak je rechtstreeks via hem. De contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Over Kwinten

Sterke basis/ Klinisch diëtist

Naast zijn diëtistenpraktijk fiber ’n fit is Kwinten werkzaam in het ziekenhuis AZ Rivierenland te Rumst. Hierdoor beschikt hij over een stevige klinische basis van verschillende ziektebeelden en hoe voeding hierbij kan helpen.

FIBER - Plantaardige voeding

Meer en meer worden mensen zich bewust van de gezondheidsvoordelen die plantaardige voeding kan bieden.

Ook het Vlaams Instituut voor Gezond Leven plaatst plantaardige voeding op de voorgrond in hun meest recente voedingsdriehoek.

 

Focus op plantaardige voeding levert naast gezondheidsvoordelen ook voordelen voor milieu- en dierenwelzijn.

 

Een uitgebalanceerde voeding met nadruk op het plantaardige is een noodzakelijke stap naar een gezond leven. Fiber 'n fit is het geknipte aanspreekpunt om al jouw vragen over dit thema te beantwoorden en wetenschappelijke onderbouwde begeleiding te geven.

FIT - Sportvoeding is maatwerk

Kwinten legt erg de nadruk gelegd op beweging en sport

 

Naast het behalen van een diploma sportvoedingsadviseur hebben eigen ervaringen hem inzichten gegeven over dit thema. Het is essentieel te weten hoe (sport)voeding, (sport)dranken en sportspecifieke voedingsmiddelen ingezet kunnen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Hierdoor kunnen de beste prestaties neergezet worden.

 

Zelf heeft Kwinten ervaring bij het lopen van de marathon en de beoefening van calisthenics (bodyweight workouts) sinds enkele jaren. 

Contact

Afspraken maak je rechtstreeks bij Kwinten.

De huisartsenpraktijk heeft geen toegang tot zijn agenda.